Welkom op de website van Van Eeten Notarissen in Den Bosch

Vrijdag 16 december a.s. en vrijdag 30 december a.s. is ons kantoor gesloten vanaf 12.30 uur.

Van Eeten Notarissen is een modern toegankelijk kantoor in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Met ons team, bestaande uit 3 notarissen, 5 kandidaat-notarissen/juristen en 11 (notarieel) medewerkers, voorzien wij u graag van een passend advies.

Wij denken graag met u mee over de verschillende – vaak belangrijke – gebeurtenissen in uw leven. Wij willen u als klant graag leren kennen, want persoonlijke aandacht maakt het verschil.

Coronavirus

In verband met het coronavirus vraag ik graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf 24 maart 2022 is iedereen weer welkom op ons kantoor. Echter, indien u positief getest bent op het coronavirus, in afwachting bent van een testuitslag of indien u last heeft van corona-gerelateerde klachten (conform de richtlijnen die het RIVM hanteert) verzoeken wij u vriendelijk niet naar ons kantoor te komen voor het bespreken of ondertekenen van akten. Vriendelijk verzoek ik u in dat geval zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Wij overleggen dan met u over een passende oplossing.

Indien u liever niet naar ons kantoor wilt komen dan vernemen we dat graag. In sommige gevallen (en altijd bij verkoop van een woning) kunt u een volmacht ondertekenen. De volmachten inzake verkoop van een woning bieden wij kosteloos aan.

Alle medewerkers van ons kantoor houden zich aan de meest actuele richtlijnen van het RIVM.

Deze informatie is bijgewerkt op 18 maart 2022.