Welkom op de website van Van Eeten Notarissen in Den Bosch

Coronavirus

In verband met het coronavirus vraag ik graag uw aandacht voor het volgende.

Indien u last heeft van verkoudheid, niezen, hoesten en/of koorts (de richtlijnen die het RIVM hanteert) verzoeken wij u vriendelijk niet naar ons kantoor te komen voor het bespreken of ondertekenen van akten. Vriendelijk verzoek ik u in dat geval zo spoedig mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Na iedere afspraak wordt de spreekkamer schoongemaakt, iedere persoon krijgt een eigen pen om de akte te ondertekenen, welke vervolgens mee naar huis genomen moet worden. De komende tijd zullen wij geen koffie of thee schenken.  Tevens streven wij ernaar om zoveel mogelijk met volmachten te werken, zodat het aantal bezoekers op ons kantoor tot het minimum wordt beperkt. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het risico van eventuele besmettingen zoveel mogelijk wordt voorkomen en dat de notarissen zo min mogelijk worden blootgesteld aan dat risico.

Alle medewerkers van ons kantoor houden zich aan de meest actuele richtlijnen van het RIVM.

Welkom op de website van “Van Eeten Notarissen” te ’s-Hertogenbosch.

Van Eeten Notarissen is een modern toegankelijk kantoor in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.

Al meer dan 100 jaar is ons notariskantoor een begrip in ’s-Hertogenbosch. Op 1 januari 2013 heeft notaris Van Eeten als opvolger van notaris Ypma het kantoor verder uitgebreid.

Met onze vijf (toegevoegd/kandidaat-) notarissen kunnen wij u bij verschillende – vaak belangrijke – gebeurtenissen in een mensenleven goed begeleiden en adviseren.