Rechtspersonen

Bij elke vorm van ondernemen is het belangrijk om de verschillende vormen van een onderneming en rechtspersoon goed te overwegen. Veel van deze verschillen hebben namelijk te maken met de manier van aansprakelijkheid. U wilt uiteraard dat alle praktische, financiële en juridische zaken goed geregeld zijn met betrekking tot uw onderneming of overdracht daarvan. De notaris zorgt ervoor dat alle afspraken worden vastgelegd in een notariële akte.

Familie & Relaties

Als het gaat om familie en relaties dan komt de notaris in veel gevallen om de hoek kijken. Denk maar aan het aangaan van een huwelijk, het opstellen van een samenlevingscontract, een testament opstellen of het doen van een schenking. Bij al deze onderwerpen over familie en relaties kan de notaris u goed adviseren.

Huis & Hypotheek

Voor zaken die gaan over huis en hypotheek is vaak een notaris nodig. De notaris regelt alle juridische zaken die te maken hebben met de woning. Denk hierbij aan de officiële documenten die u nodig heeft om een huis te kunnen kopen, zoals bijvoorbeeld de koopovereenkomst en de akte van levering. Maar ook de hypotheekakte die de notaris opstelt om de hypotheek rond te krijgen.